2024-09-01 74 浏览
今日好开心同屋企人去咗元朗行街,见有啲肚饿,就去附近嘅餐厅揾好嘢食,见到呢一间新开嘅拉面小菜馆,我屋企人都好钟意食中式嘢,所以就去呢一间舖头试试,估唔到佢有惊喜,食物质素好高,而且价钱经济实惠,真系要介绍俾好多朋友嚟食呀,估唔到入到去种类都好多,尤其我好推介佢哋嘅酱肉小笼包,鲜肉小笼包,真系好好味,每个小笼包都好大个,好饱肚,里面嘅肉汁好多,而且个包好薄皮,真系好好食呀,而且酱油都系浓味啲,如果钟意浓味嘅朋友,一定要泥试呀,而且个牛肉水饺都唔错啊,牛肉水饺都好多,皮薄馅靓,睇得出师傅好有心机呀,仲有我哋叫咗个红烧牛腩拉面,个拉面嘅面好多,而且拉面好弹牙,汤底又多汁,有牛肉味,所以啲面都好入味啊,所以钟意食拉面嘅朋友一定泥试呀