2024-03-01 152 浏览
终于同朋友去食依间好高质嘅韩国餐厅,绝对值得一试!☺️ 餐厅空间大,坐得好舒服~环境干净企理,人流多,好热闹 气氛很好🥰 食物款式选择丰富,质素高 有惊喜👍🏻 价格合理,性价比高,店员服务态度很好🥰 💖💖💖食评💖💖💖今次我哋唔想烧肉,一于试吓经典嘅韩国特色菜😍下单后店员便送上超多款免费前菜(泡菜、芽菜、翠玉瓜、茄子等等)🤩 等待美食时也不会饿,好有诚意💕💕🥘Octopus & Pork Belly Bulgogi - Spicy 烤八爪鱼豚肉 ($350)✨推荐!热腾腾,店员即场剪开大大只八爪鱼,绝对足料!酱汁十分香辣惹味,配上大量猪肉片及椰菜,好正呀🔥😋 份量多,配上饭食好饱肚好满足😍 🍖Braised Beef Short Ribs - Non Spicy 炖牛排骨 ($250)✨好喜欢的牛排骨🤎 炖得好入味,肉质鲜嫩软绵。汤汁香甜浓郁,充满牛肉嘅香味,每一口都好鲜美。最正嘅系,呢道菜唔辣,适合唔钟意辣嘅朋友享用🤤🍲Nutritious Hot Stone Pot Rice 营养石锅饭 ($80)✨有惊喜!放满各款充满营养的谷物,口感丰富🫶🏻

💖💖💖食评💖💖💖
今次我哋唔想烧肉,一于试吓经典嘅韩国特色菜😍

有惊喜!放满各款充满营养的谷物,口感丰富🫶🏻