2009-09-13 21 浏览
在openrice已看过这餐厅的食评,评价都唔系几好,而且对我来说都比较远,但我有张买一送一的优惠卷.咁就去试吓啦!看食评说这里有面包蟹,但很少,令到好多人客食唔到.有见及此,有关方面可能已作出相应行动,就是停止供应.大家都唔洗争啦!长脚蟹-->d肉霉,劲咸.生蚝-->唔识分靓唔靓,我个人觉得好廋&好细只,唔紧要,食多几只补数.青口-->ok啦!寿司-->好少款,有旦,三文鱼&唔知咩卷.当然唔会好食得去边啦!刺身-->有两款,三文鱼&唔知咩鱼.三文鱼都冇话难食嘅,但佢就切得拿西d啰,有长有短又大又细,一堆咁夹出黎.另外只唔知咩鱼就腥到头晕.沙律-->配料都好多,唔错唔错,不过我咁唔好彩见到d沙律菜有烂同黄.烧牛肉-->都过得去丫,仲有烧鸡,我冇试到,睇得出会好鞋.西汤-->唔知系咩西汤,似系龙虾汤,但又有d酸酸地,中汤冇饮到热食-->有蒸鱼,金菇肥牛,西兰花,椒盐豆腐,咖哩鸡,牛腩等等...比较钟意椒盐豆腐&西兰花,正.即煮意粉-->麻麻地.Pizza-->唔好食,好似食走左气嘅梳打饼.甜品--&#

长脚蟹-->d肉霉,劲咸.
青口-->ok啦!
烧牛肉-->都过得去丫,仲有烧鸡,我冇试到,睇得出会好鞋.
即煮意粉-->麻麻地.
Pizza-->唔好食,好似食走左气嘅梳打饼.
甜品-->好多品种,好好食.净食甜品buffet应该唔错.
雪糕-->这里有炒雪糕不是自助的,要揾人毕,有人帮我毕,但他只付责毕,唔付责炒= ="即是说这里有炒雪糕,但没人炒雪糕.

如果以原价$198再加一,就相当唔低食啦,不过佢日日都有七折,只是条款唔同.但对我来说唔会有下次了.
2009-08-26