2005-04-30
前言: 前几日同男朋友去旺角,由于lunch 既时间我地唔肚饿,所以我地肚饿既时间已经系下午茶时段喇~去左呢间‧‧‧我叫左沙爹牛肉+脆皮肠+乌冬= 我觉得好唔掂啰! 所谓既"沙爹牛肉"得三、四小片,同埋系冇任何沙爹汁嫁啰! 试问沙爹牛肉冇沙爹味既,又如何叫做"沙爹牛肉"呢?? 另外脆皮肠系炸既! 炸到我系食唔到有任何味+ 卖相差不特止,个皮仲要系超"un" 嫁啰! 咁乜野叫脆皮??男朋友叫左汉堡扒出前一丁餐= 出前一丁唔得,好似煮得耐过头咁,有少许发涨啰~ 另个,个汉堡扒系好薄既,又冇乜味‧‧‧差! 差! 差!另外,我觉得呢间舖头好Cheap 啰~我见我食0个个乌冬冇乜味,咁我又见唔到张台度有辣椒酱㖞,咁我咪叫个侍应拎辣椒酱比我啰~ 点知佢系用辣椒酱倒落个碟仔度比我嫁啰~ 一般既大小餐厅都会成枝辣椒酱又或者系成兜辣椒油比个客任落嫁嘛! 但佢地就就好似要限住我要落几多咁啰~ 我觉得佢地咁样咁Cheap 呀!!Cheap ! Cheap ! Cheap !
去左呢间‧‧‧
差! 差! 差!
另外,我觉得呢间舖头好Cheap 啰~
Cheap ! Cheap ! Cheap !