2021-10-22
系荃湾想揾间🍸酒吧餐厅🍴 Chill 吓倾吓偈食埋晚餐🍽嘅话,呢间 Vici 系其中一个好选择!一贯嘅酒吧格局🍻,几有气氛几 relax。假日应该有 live music 🎼 performance,我今日平日就可以😌静静地咁同朋友倾吓计。佢地方好大,有大量梳化位☺️,仲有二楼添🤩。咸爆谷炮谷够咸香得来又唔油腻而且几松脆👍,酒嘅选择十分之多,而且有多款 cocktails 🍸 ,如果揸车🚗唔饮酒🥃嘅话佢哋都有好多特色 Moctail 可以选择!🇪🇸西班牙蒜🧄味虾🦐份量都几大,蒜香🧄味十足👍好香口味浓🤤。芦笋🥰鲜嫩入味,虾🦐大只爽口味道浓郁!日式🇯🇵海鲜🦑薄饼🍕系正宗意式pizza嘅薄脆饼底👍,好正!配料🤤都几多,尤其系面头嘅🐟木鱼干片焗到入口即化好鲜味😋!明太子带子意粉🍝好 creamy 😍,顶头只带子好大只好鲜甜🤤,煎到两面金黄色入面肉仲系半熟鲜嫩👍。意粉🍝配明太子忌廉汁真系一绝🥰,明太子够多够浓味😋,忌廉汁够杰身令到意粉好卦汁好好味!
一贯嘅酒吧格局🍻,几有气氛几 relax。
佢地方好大,有大量梳化位☺️,仲有二楼添🤩。
芦笋🥰鲜嫩入味,虾🦐大只爽口味道浓郁!
配料🤤都几多,尤其系面头嘅🐟木鱼干片焗到入口即化好鲜味😋!