2024-01-19 279 浏览
酒吧有个好大既露台位 好chill好舒服~ 天气冻 仲有暖炉可以开 好贴心👍🏻.我地严重选择困难 但店员好有心机介绍cocktail同红白比我地🤭最后同朋友试左店员大推荐既house wine 白酒 仲有两款signature cocktail 🍷🍶🥂.|Le Choix d'Edmond / Te Tera Sauvignon Blanc House Wine口味微酸但薄身顺滑 好易入口 唔会涩口👍🏻 至于白酒 我觉得偏酸啲 有果香 质地都系薄身 整体觉得配埋野食 海鲜食就好岩😆.|Coyo CogurtYogurts Liquor/ Coconut Liquor / Vodka / Lemon Juice一睇配搭就知系酸甜口味 好易入口❤️ 酸酪味比较重 酒味好轻 好岩女仔饮🤭.|Yama-tiniWasabi/ Sake / Honey/ Dry Vermouth第一次见到cocktail入面加左wasabi 仲有sake同honey 偏日系既配搭🤭 就咁闻系葡萄果酸味 但饮落就系sake 之后有wasabi辣辣地既味 好有特色~
|Coyo Cogurt
|Yama-tini