2021-02-18 609 浏览
带住🐶出何文田行下,忘记左今日仲系新年,平日都好多人,平时去呢度户外位得一半人,好多位可以拣,今日去到得番1张枱。呢度main menu fix左有4-5款,另仲有d cake喺玻璃柜可以拣。 今次叫左个panini, 好抵食,除左panini,仲有沙律同龙虾汤,一次满足晒3个愿望,好满足panini脆卜卜,入面有parma ham, 蕃茄,菜,不过用d即弃木餐具切有d唔太够力。今日沙律d菜比较苦,我个人麻麻,上次只菜啱我口味d。 龙虾汤冇得顶,而且份量都唔少衞生:餐具同水都系自助既,餐具系木既即弃餐具,食𠮶面向上放,我个人感觉冇咁衞生,俾人摸过都唔知,呢d时势倒转放感觉会好d。 同埋今日太full, 同隔离枱距离好近,唔知系咪之前俾人郁过个位,感觉麻麻(有1张枱有胶隔板,但我坐个度冇)。服务:店员都几有礼貌既,有时行过会帮d走左既人执野(我通常走前自己执)泊车:门口有表位,不过都系可遇不可求,街头有wilson停车场有时租

2021-02-18
下午茶