ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ 今次食咗Chapter 3 steak bar & restaurant 呢间bar & restaurant 都几chill, 一路都有人倾计饮嘢😆炭烧美国顶级牛柳(12安士)($168) 牛柳叫左七成熟,真系啱啱好ʕ •ᴥ•ʔ而且仲好淋,就算边边位都唔会好硬😆值得一试!牛味都好重,切出嚟系粉红色🥰龙虾汁虾肉意大利饭($128)呢一个意大利饭份量好多,配料有蕃茄翠玉瓜同虾🦐意大利饭比较淋,而且好似蕃茄味比龙虾味重,好似叫蕃茄意大利饭比较适合🤣所以有啲失望🥺水牛城鸡翼($88)一共有四只鸡翼,每一只都好大只!佢嘅酱汁做得好好,唔会太杰或者浠,味道都好好🥳酸酸甜甜咁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)鸡翼沾满晒酱汁,啖啖都有😚芝士蟹肉焗让大菇($108) 虽然呢一个价钱来讲有少少贵,但系蟹肉份量好够,多到会跌出来🤩大菇好juicy, 配埋蟹肉同芝士好好味😋整体来讲,我会建议大家叫小食同牛柳,因为真系几出色,有兴趣嘅一定要试☺️至于意大利饭,可能试其他款式会比较好🙈
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ

炭烧美国顶级牛柳(12安士)($168)
炭烧美国顶级牛柳

龙虾汁虾肉意大利饭($128)

水牛城鸡翼($88)
水牛城鸡翼

芝士蟹肉焗让大菇($108)
芝士蟹肉焗酿茄子大菇

• 水牛城鸡翼
  • 炭烧美国顶级牛柳(12安士)