2024-06-13 373 浏览
今日喺荔枝角上瑜伽堂之后,俾我揾到呢个隐世Cafe喺工厦入面,空间大之余,设计好明亮,好岩chill一日野食选择多,仲要唔加一!✅黑椒牛肉多士配薯条用酥脆嘅酸种面包、烤黑椒牛肉、煎蛋、辣根酱整成既三文治,配法式薯条。第一口咬落去,牛肉味突出,肉质好嫩好多汁,同酸种面包口感几夹,煎蛋嘅蛋黄流出黎,加埋辣根酱带嚟啲辣辣嘅味道,惹味又清新😜薯条都香脆好好味✅温泉蛋卡邦尼意大利粉培根嘅咸香同浓郁既忌廉,加埋巴马臣芝士嘅香气,整体味道好浓郁,意粉均匀咁沾满酱汁,口感烟靭👍🏻意粉份量都好足够如果你钟意饮咖啡,我都推荐试下伯爵茶鲜奶咖啡。呢杯咖啡用伯爵茶同鲜奶混合,有茶香同浓郁嘅奶味。口感滑顺,香气迷人,最后,我哋嚟试下话梅柠檬冷萃咖啡。呢杯咖啡混合咗话梅同柠檬嘅酸甜味道,再加上冷萃咖啡嘅浓郁香气,形成一个好特别嘅口味组合。饮落去,先感受到清新嘅柠檬味道,然后系话梅嘅微酸,最后系咖啡嘅苦甜。呢杯咖啡特别适合夏天,凉爽解渴,好好味同刺激味蕾
今日喺荔枝角上瑜伽堂之后,俾我揾到呢个隐世Cafe

喺工厦入面,空间大之余,设计好明亮,好岩chill一日

野食选择多,仲要唔加一!

✅黑椒牛肉多士配薯条

✅温泉蛋卡邦尼意大利粉

如果你钟意饮咖啡,我都推荐试下伯爵茶鲜奶咖啡。

最后,我哋嚟试下话梅柠檬冷萃咖啡。