2007-03-16 269 浏览
再一次o系spaghetti house食lunch...不过今次唔系early lunch﹐而系普通lunch set。不过仍然食得好开心﹐好满足。一上到去﹐个经理已经好主动o甘offer我o地坐卡位。我o地等紧o的staff执位o既时候﹐个经理已经俾定本menu我o地﹐仲介绍埋今日o既lunch special。今日同男朋友叫o左"白汁海鲜炒饭"同埋"菠萝火腿蘑菇意粉拼吉列龙利柳"。餐汤跟埋o既蒜蓉包﹐虽然我无食到﹐不过大大块而且好香。所以应该唔差。跟餐o既烟三文鱼苹果水蜜糖桃螺蛳粉沙律﹐虽然水蜜桃系罐头货﹐不过苹果够爽。但系个人唔系太钟意沙律入面加埋意粉...感觉怪怪的。至于主菜﹐"白汁海鲜炒饭"比个意粉出色好多。虽然个白汁唔系好creamy﹐不过个味o岩o岩好﹐唔怕搞到个饭好腻或者好干。不过"菠萝火腿蘑菇意粉拼吉列龙利柳"就麻麻o地...原本对呢个意粉充满期待...点知第一啖食落口﹐连男朋友都见到我变样。唔系话唔好食﹐不过就莫名奇妙o甘俾我食到强烈o既pizza味!!!最后﹐我同男朋友对呢个主菜o既评语系"好似椤o的用剩o既pizza料o黎煮意粉o甘"。反而块鱼柳就大大块﹐仲要
不过仍然食得好开心﹐好满足。

一上到去﹐个经理已经好主动o甘offer我o地坐卡位。

不过"菠萝火腿蘑菇意粉拼吉列龙利柳"就麻麻o地...
反而块鱼柳就大大块﹐仲要唔似用千年右炸﹐o的油上碟前都有印干过﹐所以食落无油淋淋o既感觉。

食物虽然几好﹐不过就稍嫌o的staff倾计大声得济。
呢个亦都系好多餐厅o既弊病。

总括o黎讲﹐spaghetti house o既水准都算平均﹐价钱亦唔贵﹐o系呢度食lunch其实真系一个好选择。