2019-03-17 28 浏览
中上环呢边嘅荷李活道,其实保存左香港昔日嘅历史,好多建筑物和道路,都好值得我哋欣赏,尤其是摩罗街附近,喜欢寻宝嘅我,这个星期天就过咗嚟逛逛!今日好早过咗嚟,虽然冇乜收获,但系中午时段都要坐低抖下食下野,经过呢间餐厅,装修格调好啱我心水,仲有户外嘅位置,于是就坐低食下野Hea下😬坐低睇下佢哋嘅Menu,原来仲有Weekend All Day Set Menu,真系啱晒心水,平均都系百零蚊,服务员仲好细心咁介绍👍🏻前菜有沙律🥗和餐汤可供选择,我哋一人要一款,沙律上面加咗藜麦,清新怡人又健康,差唔多每日不同,今日呢个系番茄浓汤,配上餐包,整体卖相和味道都不错👍🏻无论器皿和餐具,都睇得出清洁和设计都十分到位,见微知著!上面𠮶款系All day breakfast 🍳 ,下面嘅系烟三文鱼和班尼迪蛋,全日早餐的份量十足,我更加喜欢班尼迪蛋爆浆的感觉,两个餐我哋都觉得非常满意,确系做得唔错!苹果茶,有几片苹果放在茶入面,饮嘅时候更觉得苹果嘅香味四溢,另外果杯系冻的Mocha,简简单单喺度食下野Hea下,两个人消费都系三百零蚊,食饱饱抖够之后又可以再继续去寻宝了😬
无论器皿和餐具,都睇得出清洁和设计都十分到位,见微知著!