2015-05-29 1512 浏览
今次来旺角琼华,就想食据下扒,结果就去咗13楼嘅天机栈扒房!间餐厅几好feel,几大几舒服食嘢几有feel,最啱就系同情人或者几个朋友开餐枱下脚啦!因为系第一次来食所以都特登book咗位,始终都惊多人都要做足准备嘅!所以下次想食嘅就记得book左位先,咁就唔洗晒时间等位啦。讲下食乜啦,今次经佢个经理推介左一个两人餐,个餐大约400几到,加埋加一都要450到,价钱就真系见仁见智啦!个餐包左几道菜式,有头盘主菜甜品仲要包埋饮品添!虽然都有几道菜不过就细分左少少,食落都好似唔系几够饱咁!今次就拣咗佢烧春鸡包饭,鸡里面有啲饭,食落口感够晒特别,只鸡又嫩口。之后就叫咗个鹅肝加牛扒,好怕就冇乜特别都系同其他餐厅一样,不过个牛扒真系好细份,都唔知够唔够两个人食!食完个头款同主菜梗系要食甜品啦!甜品方面就拣咗个心太软同一个cheese cake, 两样都几好食,不过就冇乜特别。见佢份Menu都其实有几多选择而且有啲仲几抵食添,都几值得我再黎!唔错!