2020-06-16 81 浏览
呢排天气麻麻地🌧雨中慢步就浪漫喇💕但有冇试过落住雨咁踩单车?🌬🚴‍♀️💦系仲浪漫🌹会由💧👉🏼变到☔️👉🏼最后🌊🤣 喺大围租单车附近,见到有间类似韩国Egg Drop多士嘅早餐店🤩衰鬼~又估唔到香港都食到咁好食☺️ 唔好以为多士会唔够饱,系超够!可惜又系我(手残女)会食到有啲论尽🤣struggle好耐应该攞住食定用刀叉食🍴结果又drop哂啲egg落地😳 .▽/ Double芝士猪柳滑蛋 / ❸❽𝘸/ truffle♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎(强烈推介大家要加黑松露!!!因为黑松露嘅咸香,配滑捋捋嘅嫩蛋,再加埋甜甜地嘅烤多士,加埋就系幸褔嘅感觉🥰)./ 牛油果蛋沙律/ ❹❷♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎(My fav avo!!🥑估唔到蛋沙律加左牛油果都几夹,加上厚厚嘅mayonnaise酱,食到停唔到)./ 玫瑰蜜桃茶 / ❶❺♥︎♥︎♡♡♡(有几片新鲜蜜桃,加上原粒玫瑰🌹几清新,但个人认为有少少药水味😌).△

/ Double芝士猪柳滑蛋 / ❸❽
𝘸/ truffle