FEAST (Food By EAST)

餐厅: FEAST (Food By EAST)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-19 1686 浏览
一向都几钟意Feast,虽然选择不算好多,但每款都用心制作,颇为精致,所以耐不耐都会帮衬。今年订咗Feast半自助晚餐同家人庆祝中秋节,但郤极为失望,食物选择、味道、卖相全部跌晒watt,唯一不变的是价钱,每位HK$688+10%,HSBC信用卡有85折。 前菜方面有好瘦削嘅生蚝,但尚算新鲜。 熟虾正常,青口同蟹脚淡而无味。海鲜corner食完一round之后,完全冇encore的意欲。 跟住行过去冻柜,我以为自己睇错,竟然见到酸姜皮蛋、中华沙律、日式海蜇,呢类非常hea嘅食物。 好彩仲有腌三文鱼、鸡肝酱、吞拿鱼他他,可惜全部调味非常之咸。 隔离沙律bar啲菜又比啲sauce浸到淋晒,估唔到咁简单嘅食物都可以整成咁,食到呢到心情真系跌咗落谷底。主菜方面,每位客人可以order一份。牛扒香口,份量足,合格; 印式⽺⾁并盘调味出奇地淡口;烤天多利智利鲈⿂,我冇试到,家人话味道ok,但旧鱼好细。 另外仲有啲任叫嘅side dish,好似炸薯条、焗薯、炒饭呢啲饱肚嘢。 成个半自助晚餐最好食嘅系甜品,Crème Brûlée、 杨枝甘露都好出色另外都要赞吓各位员工,做嘢快手又有礼貌。其实嚟之前系

另外都要赞吓各位员工,做嘢快手又有礼貌。

其实嚟之前系YouTube睇到话Feast转咗𠮶厨食物水准差咗,但冇谂到真系差得咁紧要
啲前菜好似系超市卖返嚟,打开个包装,转只碟,就攞出嚟招呼你。 咁嘅价钱,  咁嘅食物真系冇下次。
2024-09-17
用餐优惠