2024-01-24 18 浏览
🌟4年前有嚟过Tipsy Tap,今日收工经过呢头想入嚟饮返杯,一如以往有多款手工啤酒以供选择,环境好让人轻松,还有店员很好的服务态度,放工过嚟happy hour系最好嘅选择。***** ***** ***** ***** *****🍔芝士烟肉安格斯牛肉堡好丰富好足料汉堡,有蕃茄、青瓜、罗马菜、安格斯牛肉、烟肉、芝士,同侍应提出唔知酱汁啱唔啱口味,佢就帮我分开上,真系太好;安格斯牛肉肉汁丰富,一口咬落去滋味无穷。Add$15 黑松露酱薯条🍟薯条外脆内软、蘸上黑松露酱真系好好味😋King of Yellow 🍺呢杯啤酒酿制得很有口感,饮落清清地略带麦香,好啱女士们饮用。整体嚟讲,呢度食物在酒吧嚟讲算系我食过最好味,环境又好座,三五知己嚟吹吓水都好正,一定会再回访。

***** ***** ***** ***** *****

🍔芝士烟肉安格斯牛肉堡

Add$15 黑松露酱薯条🍟
薯条外脆内软、蘸上黑松露酱真系好好味😋

King of Yellow 🍺