2015-07-02 2608 浏览
7月1日;今日第一日开张,我去到已差不多7点,店员话外卖已经卖哂,堂食就仲有,不过只有原味供应及饮品。难得出尖沙咀,价钱虽贵,负担得起,一心想试,排队!人流算快,而且我一个人,好快有位。(其实件蛋糕可以极快食哂, 所以人客唔会坐太耐😝)Signature Mille Crepes;其实系偏甜的!果层pancake有焦糖,甜!皮唔厚,几好。 Cream,非常滑,真系好滑,d cream 好好味😋 食到d cream后感觉非常开心,好少女,好sweet呀☺️☺️可能而家天气热,我有d感觉食到一半个cake溶溶地😁 不过味道依然好味😊cake size 唔算好大件,价钱 $68,偏贵,但尚可接受,若然平少少更好😂Iced Cappuccino;本身吉吉最喜爱Mocha,但可惜mocha无iced... 唯有order IC... 好饮!我觉得系d奶质素好👍🏼 好滑,够啡味😊 $50,贵过杯starbucks mocha 😅店员;佢地好忙,基本上都nice的,不过不失。由于我杯饮品迟左好多,有位女店员不时同我讲「唔好意思」,又主动帮我添水,nice ^^(吉吉今日心情好,我无介意,亦好理解第一日开

7月1日;

Signature Mille Crepes;
其实系偏甜的!果层pancake有焦糖,甜!皮唔厚,几好。

Iced Cappuccino;

店员;
佢地好忙,基本上都nice的,不过不失。
(吉吉今日心情好,我无介意,亦好理解第一日开张实有甩漏^^)

由于价钱问题,我唔会主动再去食,但我会非常怀念d cream嘅味道😋😋 so sweet ^^
Lady M New York at TST, HK
Signature Mille Crepes
Iced Cappuccino