2019-04-12
今日同屋企人去太古𠮶边食饭,我细佬一直话要食pizza,于是黎左呢一间。一入到黎,幅墙嘅画好引人注目,好鲜艳。餐厅都算大,晚市人好多,灯光、气氛都好好。坐低之后叫左个二人套餐同儿童套餐。儿童套餐我冇影到相,但我细佬话好好食。二人套餐包括前菜、两个主菜同饮品。我地分别叫左焗蘑菇、卡邦尼意粉、皇后pizza同两位汔水。焗蘑菇真心超正!劲juicy!但应该摆左一段时间,d芝士都差唔多凝固唒。有d辣椒洒左喺隔离,建议食𠮶阵可以同少少辣椒一齐食,个层次会好正!皇后pizza就中规中距,还好。值得一赞嘅系选用嘅番茄好新鲜,食𠮶阵有好浓好香嘅番茄味!正!其他方面就都还好卡邦尼意粉唔算太硬,味唔算好浓,蛋味比较出,其他方面都中规中距啦可乐都冇咩特别,上𠮶阵会连埋几粒冰同一片柠檬俾你。虽然笃左几下片柠檬但都冇咩柠檬味不过d店员好sweett!!服务态度超好,超有礼貌,又会祝你用餐愉快,食完又会俾粒薄荷糖你清下个口腔真系好体贴好sweet!!食左492蚊,不过下次一定会再黎!!