HeSheEat甜品起家佢哋嘅甜品一定有返咁上下质素✨所以过到嚟一定要食多啲甜品🤓牛角包,窝夫超惊喜价钱唔贵,卖相同味道都一流!牛角包窝夫日式紫薯 $64用嚟打卡真系冇得输😁外层脆卜卜热辣辣,入面啲紫薯蓉系精粹❤️入边嘅紫薯唔系好甜,脆卜卜热辣辣好好食,仲有少少糖浆可以自己落。白桃士多啤梨乳酪刨冰$60佢哋呢种系类似绵绵冰,但系再细粒好多,入口就即刻溶!本身我都好担心会太甜,点知完全冇呢个问题,白桃士多啤梨酱可以自己加调教味道大虾野菌温泉蛋意粉$108这个比想像好吃很多,意粉有少少似面条嘅质感,几有咬口。忌廉汁香浓、酱汁分布平均每一啖都好好味。入口时散发忌廉汁香气食落唔觉漏,入面嘅大虾好大只几爽口!烧烤bb猪肋骨配日式薯仔 $128猪肋骨好大份🤓有四条骨啖啖肉,酱汁味道调校得啱啱好,甜甜酸酸。值得一题系侧边嘅薯仔沙律好好食,入边有啲薯仔粒粒同埋洋葱非常之有口感。Pandan latte本身自己好钟意斑兰一于试吓呢杯😁好香斑兰味,而且非常幼滑!

牛角包窝夫日式紫薯 $64

白桃士多啤梨乳酪刨冰$60

大虾野菌温泉蛋意粉$108

烧烤bb猪肋骨配日式薯仔 $128

Pandan latte
本身自己好钟意斑兰一于试吓呢杯😁好香斑兰味,而且非常幼滑!
  • 紫薯牛角包窝夫