2017-02-28
之前试过呢度午餐 食物质素都可以 价钱系湾仔呢区黎讲算可接受 明白午饭时间紧迫 接待员稍有'气'🔥迫人, 明白的! 但如果讲野速度可以慢D同'soft'D 就会令客人听得清楚又舒服D 唔使下下好似去左'街市'🗣🗣要'避'一下把声😂😂午餐上餐须时,明白的! 侍应态度可接受👍👍心想试埋下午茶同晚餐😋星期日天气暖左D又有阳光 就㨂左露台位 误打误撞 原来可以搭䢂到餐厅的 如有老人家小童bb 车 上落就方便好多👍👍环境好 露台开掦舒服 上餐速度尚可 侍应有礼👍tea set 食物尚可 tea set架好靓 可惜只挂住倾计 忘记影相😝心想一定要试埋个晚餐黎个'大满贯'😁😁寻晚即兴想同女友试埋个晚餐 正想行入去之际 我地见到一个好似'实Q加包公' 既员工👳🏾企左系度, 同之前经过见到个D好唔同 呢个完全令我地有'闲人免进'既感觉🙄🙄本来想入去问下订位 顿时叫停啦🤚🏻而且见到'私人派对'牌, 当时真系吓左一跳😱😱仲依为系'cosplay party'😂😂 心想: 系咪夜晚要D'气势'D先够撑😂😂其实餐厅系咪好 除左食物质素 员工态度 环境之外 门面同接待员态度都直接影响客人是否光顾既第一步 如果笑容
其实餐厅系咪好 除左食物质素 员工态度 环境之外 门面同接待员态度都直接影响客人是否光顾既第一步 如果笑容多D😊说话soft d🌾你系客人都舒服D😊行多步去试下啦😊