好奈都冇去过三圣食海鲜, 难得今晚成班朋友都得闲, 便决定出来聚一聚.本来想book海天, 都系今晚有婚宴, 冇哂位, 有朋友话某某电视节目介绍过呢度㖞, 咁就胆粗粗去试下.价钱相宜 (我地买左二千几三千蚊海鲜), 油料费都系千零蚊到, 但系除左平之外, 真的是一无是处:1. 椒盐濑尿虾: 剩系得个壳有D咸味, D肉又淋又冇味○ 我地怀疑佢为左悭时间, 系先用水烚到半熟先再炒2. 豉椒炒圣子: 想点呀大佬, 未试个连冇牙佬都可以食到o既炒圣子啰.....3. 姜葱墨鱼: 冇啦啦整个生粉涀搅到个墨鱼D口感怪怪的.....其他的海鲜也不是十分好呢, 反而佢个南乳骨几ok最可惜的是浪费了整整三千蚊海鲜 (同食左既胆固醇), 好嬲呀!!! 提议其他朋友如果真的到这里, 不如弄得太花巧, 只是清蒸白烚还可以

3. 姜葱墨鱼: 冇啦啦整个生粉涀搅到个墨鱼D口感怪怪的

.....

其他的海鲜也不是十分好呢, 反而佢个南乳骨几ok

2013-04-06