2023-07-10 130 浏览
⬴如果时光可以逆流,你会想返去咩时候?⤀ও一行入呢间餐厅,感觉好似时光倒流咁,尽显怀旧嘅气氛,但又有d几潮嘅见字饮水大字报,同好多张国荣嘅卡通poster, 装修有惊喜!✨澳洲和牛汉堡定食 - 块汉堡好厚身,啖啖肉,牛味好出而且好juicy👍面头有只半熟煎蛋,卖相几唔错😚跟餐仲有碗迷你关东煮、乌冬、温泉蛋同前菜,够晒丰盛😍✨日式饺子定食 - 有8只饺,份量好足,而且煎得唔会太油腻,好易入口😋饺子控必叫!✨玉子烧 - 比想像中大条,蛋味香浓,甜甜地好惹味!食得出系即时整嘅新鲜同嫩滑感🥚✨日式大阪烧 - 虽然薄薄地,但口感丰富,最底下有原块烟肉增添了咸香味,中间夹住爽口椰菜,同朋友share 食都好够饱!整体嚟讲,好有日式住家嘅味道,多左一份温馨感💖
⬴如果时光可以逆流,你会想返去咩时候?⤀ও

日式大阪烧

整体嚟讲,好有日式住家嘅味道,多左一份温馨感💖
日式大阪烧