2024-02-06 30 浏览
星期六行完街,就同妈咪系附近食野,发现左呢间隐世餐厅,见网上评价唔错,好似都好多人帮衬。我叫左包括:酸汤肥牛拉面(9.8/10****)😇提子啫喱冰冰(8.6/10****)😇酸汤肥牛拉面******😗😘肥牛片鲜嫩多汁,入口即化,肥牛的香气与酸汤的浓郁口感相得益彰,酸汤酸度适中,口感醇厚香浓,既能增添食欲,又唔会过于刺激。拉面本身劲道爽滑,正。提子啫喱冰冰****😗😘喺夏天嘅时候🌞,冇咩嘢比得上一杯凉快嘅提子啫喱冰茶嚟得更加消暑解渴🍹。提子啫喱冰茶清新爽口,喝落去既能够感受到提子嘅天然甜味🍇,又有啫喱嘅QQ口感,令人一试难忘。喺口腔里面,提子嘅香气伴随著啫喱嘅弹牙感觉,仲有冰块嘅清凉感🧊,组合成一种特别嘅夏日饮品体验。啫喱好似每一啖都喺话你「欢迎再嚟」,而𠮶种自然嘅提子果香🍇,喺冰凉嘅茶水里面散发出来,就好似夏天嘅风一样舒服。喝著喝著,𠮶种微微嘅甜,唔系会腻口,而系越嚟越引人入胜,当中既无添加多余嘅人造色素,亦无搞花巧,就好似夏日里面清新嘅微风🌬️,为繁忙嘅都市生活带来一片凉意。每当你口渴想要啲唔同嘅,唔想饮平凡嘅冻饮,提子啫喱冰茶就最啱你,佢嘅独特风味与众不同,喺市面上嘅饮品之中系一股

我叫左包括:
酸汤肥牛拉面(9.8/10****)😇
提子啫喱冰冰(8.6/10****)😇

每当你口渴想要啲唔同嘅,唔想饮平凡嘅冻饮,提子啫喱冰茶就最啱你,佢嘅独特风味与众不同,喺市面上嘅饮品之中系一股清流💧。下次同三五知己出街闲逛,又或者喺办公室嘅午休时间,不妨嚟上一杯,保证能够为你提神醒脑😊,或者低落嘅心情都会因为𠮶份清甜同清新而得到舒缓💖。每一啖𠮶啫喱,每一口𠮶甜美茶香,绝对喺炎炎夏日里面嘅一大享受😋!

还要一提呢间店舖装修环境都唔错,地方都算好宽松,坐落感觉都好有气氛,整体来讲CP值好高!