2017-09-27 4303 浏览
今日行过尖沙咀醒起附近有间任食沙律吧嘅亲子餐厅!跟住直接踩上去,好好彩竟然what in都有位!一入门口就见到小朋友玩嘅时候滑梯佢哋嘅游玩地方,其实唔系好多嘢玩不过成班小朋友一齐喺𠮶度已经够开心啦!入左去坐嘅地方都几舒适,可惜张枱好痴笠笠!成张枱总共抹左三㳄坐低睇吓有乜食个Menu唔算太多种类,我哋叫咗个三安士嘅西冷,六安士嘅肉眼扒,佢另外仲有饭配嘅三成熟嘅西冷扒套餐,OK都几香,啲肉唔错,个龙番茄海鲜饭作为,不过不失五成熟嘅肉眼扒,卖相感觉上好似半生熟但系事实上系好似食橡筋,蘑菇饭都系普通沙律吧有七至八款唔同嘅沙律一望落去都几开心嘅感觉,有汤有面包有火腿,沙乐美,ham...任食沙律系真系几好,有几款都几特色,红石榴沙律啦,红菜头沙律都唔错!佢有个蔬菜汤几好饮架总括来讲呢度真系几适合小朋友一家大细来,或者倾计呀妈妈gp𠮶啲,价钱就唔算特别贵两个人埋单都系四百几,再加个100 cm以下小朋友系唔需要任何消费嘅!

沙律吧
有七至八款唔同嘅沙律