2017-05-02 70 浏览
妹妹考完DSE 急不及待为佢庆祝 无论成绩好唔好 已经尽晒力 抵请佢食好嘢啦.妹妹期待左好耐嘅法国大餐 今晚终于愿望成真.刚好十八歳嘅佢大解放 要学人饮香槟㖞 其实对她一啲难度都无 细细个己经识饮啤酒 点左款有淸淡嘅茘枝和菠萝混合味道,全部都系佢喜欢嘅水果 酒香清优 适合少女口味.Starter非常吸引烟薰过嘅鸭胸肉质软熟 配以青红苹果粒粒 酸酸甜甜劲开胃 芝麻酱配搭得宜.龙虾汤比我平时其他餐厅食过嘅浓稠多倍 鲜味突出 赞不绝口.焗镶大啡菇 加入左鲜甜蟹肉同埋邪恶巴马臣芝士 满腔「芝」味 口感丰富 份量唔少 饱足感己经有8成.好彩中场送上蕃石榴雪葩清清喉咙.焗醸鹌鹑不容错过真系好好味 细细只望落以为无啖好食 原来啖啖肉 肉质仲好嫰滑 鹌鹑醸入黑松露意大利饭 香糯软熟有米香 黑松露味亦唔会太强 啱啱好.玫瑰花茶系饭后最好饮品 可消除饱滞.今晚妹妹真系好满足好开心

妹妹期待左好耐嘅法国大餐 今晚终于愿望成真

Starter非常吸引