2017-07-22
因为lunch食唔饱,同朋友就走来食甜品lunch时路过,都唔多人,所以想食甜品,随时走入去都无问题入到去见到好多童年回忆,好多公仔,又有电视播返以前嘅姆明卡通片座位都好舒服,近窗边可以望到船一坐低,职员抱左只大大嘅姆明过来哈哈,原来每枱都会有一只公仔陪住客人食㗎边食可以边揽住佢地影相因为target系甜品所以无睇其他每人最低消费系$60一人一个甜品。。。点可能唔过甜品有3款,pancake+甜品,窝夫,芝士蛋糕而每款。。。系得2种生果选择,士多啤梨或香蕉简单好,唔驶太花巧,如果再多啲选择,相信好多人,包括我,会有选择困难症2个甜品都做得好快,好快就送上,有得食仲要热辣辣㗎啲pancake同窝夫,热到出烟㗎pancake呢款,只陶瓷公仔系包埋,食完可以带埋走pancake好香,少少甜,但唔会太漏反而3款甜品(屋仔入边装左3款甜品)唔太甜,但用来送pancake几好味士多啤梨有啲酸,下次叫香蕉稳阵啲不过成碟好似艺术品咁,成幅画,好靓好可爱朋友叫嘅窝夫,我试左一块,感觉好硬,pancake软熟好味好多
座位都好舒服,近窗边可以望到船
一坐低,职员抱左只大大嘅姆明过来
哈哈,原来每枱都会有一只公仔陪住客人食㗎
边食可以边揽住佢地影相
因为target系甜品
所以无睇其他
每人最低消费系$60
一人一个甜品。。。点可能唔过
甜品有3款,pancake+甜品,窝夫,芝士蛋糕
而每款。。。系得2种生果选择,士多啤梨或香蕉
2个甜品都做得好快,好快就送上,有得食
仲要热辣辣㗎啲pancake同窝夫,热到出烟㗎
pancake呢款,只陶瓷公仔系包埋,食完可以带埋走
pancake好香,少少甜,但唔会太漏
士多啤梨有啲酸,下次叫香蕉稳阵啲
不过成碟好似艺术品咁,成幅画,好靓好可爱