2016-06-24 2602 浏览
又到左星期五晚,梗系要约齐成班好姊妹出黎饮野兼girl’s talk啦,尤其有个姊妹就快结婚,大家顺便倾下点样玩死班兄弟~LOL打开drink list见到有杯野叫做Bartender's special ($128),有几special先?原来即系Bartender跟据客人嘅口味而特别调校,估唔到饮杯野都可以咁tailor-made~咁我就直接话:「我比较钟意清清甜甜嘅味道,饮落会觉得sweet嘅!」之后佢就帮我调校左杯独一无二嘅cocktail,真系好啱饮~4个女仔一人一杯special,完全系4人4色~之后叫左两款小食share,和牛三文治($78)一上枱已闻到好香,面包皮焗到好香脆,和牛味道浓郁同松化,夹埋生菜、蕃茄同酱汁一齐食好好味,份量都唔少,几个女仔share就最好~另外拉面汉堡($68)用拉面扮汉堡外层,好搞鬼,食落好脆口,入面牛肉馅料劲多爆晒出黎,我地索性将佢成个解体拆开黎食,话晒成班熟女们都唔可以唔顾仪态嘛~

2016-06-17
$180 (其他)