2017-02-18 2122 浏览
今日难得姊妹们可以齐人出黎high tea, 当然要豪一豪佢啦,我地拣左香格里拉酒店大堂酒廊哩度嘅high tea set已经有好多好评,今次当然要order试下啦 我地7个人叫左3 set二人tea set, 包6杯$60以下饮品。Acqua di Parma Afternoon Tea (for 2)tea set由下至上有咸点,如三文治, 鸭肝法包仔... 甜点方面,如草莓, lemon mousse, 朱古力条....咸点味道不错甜点都不错Scone出奇好味,热热地好松化,揸上cream cheese和果jam, 真系perfect match公司三文治连薯条配沙律因为tea set咸点较少,我地就order多份公司三文治, 味道薯条新鲜热辣,沙律新鲜Darjeeling 食左咁多野,梗系要饮返啖茶消下制,靓茶配靓餐具,真系赏心悦目赠品原来叫左tea set有Acqua di Parma香水同cream送惊喜 ❤

咸点味道不错
甜点都不错
Acqua di Parma Afternoon tea (for 2)
Scone
Scone+果jam+cream cheese
公司三文治连薯条配沙律
薯条新鲜热辣,沙律新鲜
公司三文治连薯条配沙律
Darjeeling