2018-09-23 736 浏览
又系放工赶头赶命嘅生活,接咗老婆放工,之后又要去接女,中间有啲时间医吓肚,又要快食又要有水准,第一时间谂起纲记车仔面,泊好车入到去二话不说就圈圈圈落单,今次叫咗幼面底,𩠌就叫咗猪润、萝卜、猪肠、贡丸、鸡翼尖五𩠌,加辣汁、葱、蒜。猪润厚薄适中,食落唔会过咗火位,萝卜食落唔会有渣,好入味,猪肠干净有咬口,贡丸唔会太硬,至于鸡翼尖真系好好味,我最钟意就系个汤底,好味得嚟又感觉冇咩味精,加埋一罐冰冻嘅罐装汽水,大满足。因为店铺比较细,坐嘅位置未必系好舒适,但未至于迫,店内装修简单,因为主要都系食食物嘅质素。服务亦相当唔错。揸车一族可以泊对面表位,相当方便。店内环境好好味嘅车仔面钟意食咩就圈咩

店内环境

好好味嘅车仔面