家庭乐最大嘅烦恼就系要揾到一个大人细路都开心嘅地方,又要舒服又要有细路岩食嘅野,但大人都想有d新鲜感,同埋会想呼吸下自由嘅空气~今次嚟大本型,无疑系因为楼下有Playhouse,楼上有好野食+公园,对于小朋友嚟讲系安全游玩空间。哩道有d套餐系包埋自助沙律吧+饮品吧+糖水+汤~虽然未必食到好多转,但bouns嘅野有就会好开心!黑醋紫薯咕噜肉:份量唔细!同平时菠萝咕噜肉有d唔同,相对无咁甜口,小朋友仲几中意食d紫薯,加上酸酸甜甜,最岩就配饭食!白玉黄花:颜色翠绿~卖相好靓,蛋白滑~就咁睇以为又系轻轻烫下嘅西兰花,好惊佢又生又硬,但入口原来岩岩好,仲有调味~唔系Hea煮~我地唔觉唔觉连配菜都清哂~小朋友就当然最爱上面d卜卜脆啦~古洞天然酱油鸡:招牌菜之一~肉好嫩滑,最怕鸡肉煮过龙就"鞋口"~但哩道酱油鸡就感觉熟度刚刚好! 酱油味道咸淡适中,又系配饭最岩!另外,今日糖水系芋头西米露,我仲翻斟左几次有机柑桔蜜,两样都唔会太甜~岩我口味!额外一提,侍应们都好nice,上菜个阵仲同小朋友玩下,仲好耐心介绍d菜俾我地,成件事好warm~
家庭乐最大嘅烦恼

黑醋紫薯咕噜肉