婆婆珈琲屋 高质精致复古cafe 大推!🧡 🍮🍣🍙今日同朋友庆祝生日,就嚟嚟尖沙咀呢间好出名嘅咖啡屋🫶🏻😚非常之喜欢店内嘅装修环境👍🏼👍🏼😍非常有复古及精致的感觉🫶🏻好适合情侣朋友一齐chill chill🤞🏻记要要订座😍▪ 明太子茸饭Mentaiko▪ 晴富士•三文鱼松饭团🍙Salmon Mount Fuji Onigir▪ 晚霞・富士山🗻 【香芋拿铁】Mount Fuji Taro Latte▪ 昭和红日・富士牛乳布丁🍮Showa milk pudding ▪ 盛夏·富山士特饮🗻 Mount Fuji in Summer🧡▪盛夏•富士山芭菲Mount Fuji Parfait🍨🍬食物:🌕🌕🌕🌕🌑价钱: 🌕🌕🌕🌖🌑回头指数 :🌕🌕🌕🌖🌑📍尖沙咀弥敦道176号The Nate 1楼
婆婆珈琲屋 高质精致复古cafe 大推!🧡 🍮🍣🍙

▪ 明太子茸饭Mentaiko