2023-08-19
都唔系第一次食嫁啦, 不过见屋企人介绍话转名重开又比次机会佢咁啦。点知就真系出事, 坐低几分钟已经有个肥仔行过黎问想食边款主菜,???我同屋企人想出去打卡,影下自助餐食物,咩都未做,坐低几分钟就走过嚟问要拣主菜?有冇必要咁快就叫我地选择主菜啊?而且我地都讲左等屋企人考虑一下,研究食边款主菜再揾侍应落单。全晚重点!!不得了~肥仔同我地讲话依加唔落,一阵会等好耐㖞。等好耐系咩意思呀?好多客啊?目测坐5成客。定还是唔够伙计做?还是唔够货供应? 个一刻真系好想问肥仔侍应等好耐(㖞)??㖞系咩意思呢发自佢口中嘅(㖞)字真系好听到出耳油好惊喜呀,意想不到酒店职员可以咁样同客人咁讲嘢。依个肥仔真系比个like犀利和出色员工。贵公司应该要颁发【最佳员工奖】比e位员工。 其他侍应都好正常,收碟速度快。当时真系好想揾经理投诉依个肥仔侍应。但成间餐厅,睇落都唔知边个系经理,好似全部都系侍应、炒散。食个晚饭成肚气呀。都废时再晒我时间揾经理,食完埋单快快走!~真系嬲爆 绝对冇下次....不知所谓
贵公司应该要颁发【最佳员工奖】比e位员工。
但成间餐厅,睇落都唔知边个系经理,好似全部都系侍应、炒散。
真系嬲爆 绝对冇下次....不知所谓