收工经过,系门口见到呢间餐厅好有爱心,会免费派发饭盒给老人家,感觉到好温馨的感觉,所以就决定入去呢间餐厅食晚饭😊竟然比我见到四大天王(四大天王意思系我自己睇到餐牌必定要吃的四款食物)讲吓笑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂乳猪油🐔套餐——-乳猪拼油🐔➕小食系云耳➕例汤➕饭⋯⋯乳猪皮脆肉嫩滑,仲系热辣辣,油鸡肉嫩好味道,而且配搭既小食云耳系估唔到咁好味。自制的酱汁有点似四川麻辣咪道,但系又不是麻辣味,说它是似泰国酱汁,但又比泰国汁好食得多,这个味道确实是很好吃,大约知道有陈醋和🧄蒜茸⋯⋯(秘制材料当然不可以全部告诉给我知道😂😂因为秘制👍👍👍)但这个手做天然的酱汁确实是好味道😂😂✌️✌️👍👍叉烧烧鹅套餐——-叉烧拼烧鹅➕小食青瓜➕例汤➕饭......佢既叉烧真系好好食,肉眼筋位爽口。同一般叉烧质地不同,烧鹅亦系皮脆肉嫩,原来佢地既烧味系全部自己烧出来,怪不知又热又脆又新鲜又靓又好味而且佢既手工自制酱汁,用来点烧咪都甘夹味,青瓜平时一般吃有一点腥味,但昵到做到既无之余,配合佢既千乐自制手工酱汁非常匹配。见到佢吔写住买一樽千乐酱汁就送一个敛盒比老人家,平日都有做开慈善捐款既我,当然我亦要支持这一分力量,

乳猪油🐔套餐——-乳猪拼油🐔➕小食系云耳➕例汤➕饭⋯⋯

见到佢吔写住买一樽千乐酱汁就送一个敛盒比老人家,平日都有做开慈善捐款既我,当然我亦要支持这一分力量,虽然只是88元一瓶,但只要每人都存在感恩及慈善的心,都可以带给所有人的千万欢乐。

食物随了好味,老板娘还有一颗慈悲的心,值得欣赏及称讃⋯⋯