2024-03-12 1346 浏览
季节限定  牛板腱 鸡松阪 自私烧 RUD烧肉,亦即系亚洲国际餐饮集团即系韩乐、意乐、牛奶冰室、百分百同一个集团。其中会有时想食嘅就只得RUD烧肉。其实一人烧肉都越开越多,但系做烧肉有一个好紧要嘅问题,系环境一定要够通风,如果唔系俾啲油烟住会好辛苦,RUD烧肉喺呢方面算做得唔错每隔一排,佢哋就会有新promote,例如星期一特价,或者今次嘅季节限定。唔同嘅promote,都系会吸引到客人用餐嘅意欲。今次就叫咗「安格斯牛板腱」同埋「鸡松阪」各200g牛板腱牛味够出,食完一块会即刻想食第二块。鸡松阪亦即系鸡颈肉,系由细到大都钟意食鸡嘅我的最爱如果系屋企自己烧肉,一定会叫Daddy Mami买,一般出街食都好少见都有得叫嚟食,今次行过见到即刻拖住爹哋要入去食其实讲真食呢类自煮最紧要系食材新唔新鲜鲜肉一摆低,睇个样就即刻放心晒,入口亦符合期待~咁嘅价钱,唔驶搞到屋企污烟漳气~值得一试
季节限定  牛板腱 鸡松阪 自私烧

其中会有时想食嘅就只得RUD烧肉。

今次就叫咗「安格斯牛板腱」同埋「鸡松阪」各200g
牛板腱牛味够出,食完一块会即刻想食第二块。

鸡松阪亦即系鸡颈肉,系由细到大都钟意食鸡嘅我的最爱

其实讲真食呢类自煮最紧要系食材新唔新鲜
鲜肉一摆低,睇个样就即刻放心晒,入口亦符合期待~

咁嘅价钱,唔驶搞到屋企污烟漳气~值得一试

安格斯牛板腱200g
鸡松阪