2021-10-31
【木马茶座】呢间cafe位于村屋底层,讲到村屋,一定会误会系好偏僻,但其实系大窝口地铁站啊上面咋!地点方便、空间阔落,座位系有垫嘅,坐得几舒服。店员态度好,店内气氛有种大学canteen感觉,几温馨。今次去食早餐,好丰富~🐈全日早餐($58)A款有鸡扒、肠、烟肉、炒蛋、蕃茄、多士。我将多士转做牛角包(+$5),又另外加沙律($10)。鸡扒有两大块,份量足👍🏻沙律有薯仔、杂果,好清爽。另外,佢嘅炒蛋系加牛奶炒,所以有奶味,而且好滑。🐈沙嗲肥牛面套餐($35)呢个价值劲抵,出面啲常餐贵咗好多😿而且好多餐厅嘅沙嗲牛系用普通牛肉,佢系真系一片片肥牛,值得一赞。🐈另外推荐鸳鸯,咖啡味几香。可以坐耐啲,环境清静,都几chill。最重要系平,嗌嘢食完全冇压力嘛😸blue cate rate:😼😼😼😼*为咗呈现食物最真实嘅状态,呢个post嘅图片都冇加effects、调色,只会加上文字及一点点插图。
店员态度好,店内气氛有种大学canteen感觉,几温馨。
今次去食早餐,好丰富~
🐈全日早餐($58)
🐈沙嗲肥牛面套餐($35)
🐈另外推荐鸳鸯,咖啡味几香。
blue cate rate:😼😼😼😼