见楼下开新酒楼,今早尊登去试下,点知攞左飞后发现,有啲人唔罗飞入去就坐低,啲员工睇都无睇下佢地有无飞就开茶,出面乖乖等位的就要继续等,你话过唔过份,后来我入左去睇下咩环境,点知原来入面有几间房都系空或者只有一两个人,问个知客做咩有位都要啲客响出面等,佢话啲员工未返齐,人手唔够咪唔开房罗,唔系丫!八点几都未返够人,咁做咩早茶!而且如果唔开房, 咁点解有人响入面饮紧茶呢! 原全系不能接受的理由最后出去骂左一论,终于开始叫人入坐,点知坐低左后发现一个仲funny的现象…有啲饮完茶埋左单的人,见到朋友就叫佢地坐低,话自己走嫁啦比个位你,借问声佢地啲朋友又无拎飞,之前张单又埋左,点解个阿姐又开茶比佢地?如果个个都系咁,出面一世都唔会有位罗! 作为一间有经验连所式集团,依个现象系令人不能接受!!!
2013-01-26
等候时间
30 分钟 (堂食)