2024-01-03
我地公司旺角附近,而且好多人都好中意猫猫,期待已久的同事聚餐终于搞得成👱♀️👨🏻🦰👩🏼🦰🧑🏻🦰👨🏻,所以提早一个星期BOOK 左,所以唔洗等位,一去到就可以入去啦。!💼👜我地点左好多野食,我做推介呢两个:✅ 青口龙虾汁忌廉长通粉青口龙虾汁忌廉长通粉系一道色香味俱全嘅意式美食😋。每一啖都充满咗海鲜嘅鲜甜和忌廉嘅滑顺。青口拣选咗新鲜嘅,煮到啱啱好嘅熟度,令到每一只青口都仲保持住爽脆嘅质感,加埋淋上嘅龙虾汁,更突显出海鲜嘅高贵气息。龙虾汁嘅制作仔细讲究,汤底浓郁,配合得宜嘅香草和调味,使到整道菜嘅味道层次分明,令人食指大动🦞。而忌廉部分则融合进咗龙虾汤底之中,创造咗浓而不腻嘅口感,将长通粉包裹得滑不溜手,每一根都喺细致嘅忌廉和鲜美嘅海鲜汤汁中翻滚。忌廉长通粉嘅口感做到既幼滑又Q 弹,每啖都系满足嘅享受,真系令人难以抗拒🍜。整体黎讲,青口龙虾汁忌廉长通粉系一道非常精致嘅美食,不论系视觉定系味觉都带来咗极高嘅享受。无论系商务宴请定系同朋友相聚,都非常适合点呢道菜,定必令人留下深刻嘅印象。✅ 双层芝士安格斯牛肉汉堡配炸薯角安格斯牛肉的肉质鲜嫩多汁,搭配上两层芝士的丰富奶香和融化口感。而炸薯角的外酥内
我地点左好多野食,我做推介呢两个:
安格斯牛肉的肉质鲜嫩多汁,搭配上两层芝士的丰富奶香和融化口感。而炸薯角的外酥内软,口感层次丰富。