2012-12-03 20 浏览
上次食过 hero 团购 $ 29 一份三文治餐之后 ,说好的再有推出团购的话 , 就一定要再买 ,就o系 11 月中 , 再次o系 yahoo 团购见到佢三文治餐本身售价系 $ 35 - $ 46 , 均配汔水同薯条三文治用o既面包就好似法包咁 , 外脆内软 , 烟韧美味今次除左必食o既烧牛扒口味 , 仲试左个凯撒鸡肉1. 烧肉眼牛排三文治~ 保持水准之余 , 今次牛肉份量更多更 juicy 酱汁跟肉汁交错 , 丰腴滋味 , 肉质软绵 , 容易咬开2. 凯撒鸡肉三文治~ 鸡肉比我想像中嫩滑 , 同平时食鸡肉沙律鸡胸肉有所不同味道比想像中淡 , 不怎咸香 , 感觉较一般 ceasar 清新 ,鸡肉下有厚厚o既大红茄 , 清甜多汁 , 底下再有少量生菜食起黎有爽脆又有软腍 , 口感丰富 , 都不失为一个好选择## 粗身薯条依旧美味 , 新鲜炸起却不油不腻 , 又香又脆除左烧肉眼牛排三文治之外 , 仍未遇上第二样必食o既口味 , 我地会继续留意团购动向 , 继续试埋其他口味o既三文治 =)
上次食过 hero 团购 $ 29 一份三文治餐之后 ,
说好的再有推出团购的话 , 就一定要再买 ,
就o系 11 月中 , 再次o系 yahoo 团购见到佢
三文治用o既面包就好似法包咁 , 外脆内软 , 烟韧美味
今次除左必食o既烧牛扒口味 , 仲试左个凯撒鸡肉

1. 烧肉眼牛排三文治
~ 保持水准之余 , 今次牛肉份量更多更 juicy
酱汁跟肉汁交错 , 丰腴滋味 , 肉质软绵 , 容易咬开
2. 凯撒鸡肉三文治
~ 鸡肉比我想像中嫩滑 , 同平时食鸡肉沙律鸡胸肉有所不同
鸡肉下有厚厚o既大红茄 , 清甜多汁 , 底下再有少量生菜
食起黎有爽脆又有软腍 , 口感丰富 , 都不失为一个好选择

2012-11-29
  • 烧肉眼牛排三文治