尼间餐厅晚上叫外卖真系好抵!!!可惜吾系住附近, 唯有亲自黎食一次~!入座前已经见到餐厅坐左7成人客左右, 我地见到净返一张独立既2人枱, 即刻同侍应讲我地希望可以安排坐个到, 因为本身侍应有讲一阵有BOOKING, 点知最后都安排尼个独立位比我, 好好人!~1️⃣美国黑毛和牛丼 – 睇图写住特大牛丼, 以为黎到会系超大份啦, 点知睇落就一般般啦, 不过当拨开D菜, 都会发现好多片肉, 肉既熟度都煮得岩岩好, 讲真份量好够, 只系未放得特别靓仔咁啦~ 2️⃣巴马臣蒜牛油鸡翼 – 个样煮得几靓仔, 蒜香味几出, D边位都脆脆地, 几好食!3️⃣辣肉肠薄饼 – 吾系薄批, 不过足料搭够!真系超多芝士!!!4️⃣柠檬胡椒薯条配特制丘比酱 – 又真系几好食!吾系讲薯条本身~而系个酱, 其实系用左蓝芝士去做既, 劲香又浓芝士味!冇谂过又几夹!不过如果吾食蓝芝士既朋友就叫第二款好D啦~5️⃣冻静冈抹茶拿铁 – 只可以话奶味浓D~我系好钟意重抹茶味所以争小小咁啦~不过杯野攞分位系佢既牛奶好香, 我自己估味道似系北海道特选3.6牛乳, 所以尼个系加分位
尼间餐厅晚上叫外卖真系好抵
!~

, 只系未放得特别靓仔咁啦~

4️⃣柠檬胡椒薯条配特制丘比酱 – 又真系几好食!

, 所以尼个系加分位
柠檬胡椒薯条配特制丘比酱
巴马臣蒜牛油鸡翼