2016-12-04
看图就知😑😑比门面装修呃左。谂住人少少,价钱ok!点知⋯⋯可一不可再。传统紫菜卷饭30蚊卖相-应该一个小学三年班同学可以做出既作品。大少不一,高矮有别!好不论不表⋯食落,应该自己做家底劣手作都会比佢好。味道,亚妈留左饭,你十世返到屋企食两啖个种冻!无其他味。海鲜芝士年糕48蚊卖相-比7仔叮叮还要干!无味道可言。所谓海鲜就有一只青口、一只虾、五粒八爪鱼脚😡。数量唔系问题!问题系48蚊,食一个衰过7仔或者亚妈新手整既质量!完全唔热,年糕好似无煮(唔好讲林)、成个𩠌,我相信系放左厨房好内,有人叫就加芝士叮几廿秒上台!冻柠茶「送既」唔明点解散叫都会送,但最后就会明。杯柠茶甜到我笃到个三片柠檬散都系得个甜!无茶味当现唔会酸。十级多冰「图为饮左一啖」😑。极速食完,我就知,如果哩餐我无杯甜野过一过口,真心好难格硬食落去。有杯野下一下火好好多。店员可能赶收工(晚上六点左右,唔知系咪唔做晚市)完全咩都唔想理,入门连杯水都无。算!可能环保。食野碗仔都唔配只😒。连埋单都唔想旭。建议不如提早收工🙇🏻
比门面装修呃左。
谂住人少少,价钱ok!
点知⋯⋯可一不可再。
传统紫菜卷饭30蚊
卖相-应该一个小学三年班同学可以做出既作品。
大少不一,高矮有别!
海鲜芝士年糕48蚊
卖相-比7仔叮叮还要干!无味道可言。
所谓海鲜就有一只青口、一只虾、五粒八爪鱼脚😡。
冻柠茶「送既」
唔明点解散叫都会送,但最后就会明。
建议不如提早收工🙇🏻