2024-06-16
🤬如果你想安安静静同朋友食餐饭,或者好似我哋咁系食得慢嘅女生,千祈唔好去食依间🤬食物方面我觉得ok啦,但系完全唔觉得系米芝莲水准。🫠食完个面再慢慢食紧碟小食嘅时候,有个外藉员工系咁系我哋后面望到实,得闲就同隔离啲员工大大声讲我哋食咗超过一个钟太耐,但系我哋系一路倾计嘅情况下,系绝对冇停过食嘢。😮💨反而隔离枱有两个女仔,两碗面都上左起码20分钟都冇掂过keep住倾计。我认为我地起码识得最基本对厨师嘅尊重,一上菜就食😤之后我对筷子都仲夹紧最后件嘢食,同一个员工就拿拿临收走只碟,终于食晒所有野1分钟都冇就即刻开声叫我哋走,俾位人入。俾紧钱个时都仲要大大声咁同厨师讲,我哋点可以食咁耐,厨师都唔想理佢😤完全估唔到米芝连日本餐厅可以系咁嘅服务态度,睇google似乎唔少人有相似经历,后悔净系睇咗几篇好评就黎食,一定冇下次!🤬🤯
食物方面我觉得ok啦,但系完全唔觉得系米芝莲水准。🫠