2020-09-28
我地一行四人,打算食d 韩国小菜馆,唔想食烧肉个d上网揾就见到依间都有百几好评就谂住试下啦我地先叫左一个二人set, 同埋一个葱饼先。唔够食再叫set 包四款前菜,左面三碟都系正常。泡菜唔够酸又唔够辣,总之唔够味,右面个粉丝系完全无味又断哂。口感劲差豆腐锅合格,但无泡菜提味差甘d, 都系用辣酱辣粉加水开个锅底甘,海鲜有虾同青口都ok 既,份量足够,乌冬唔系好弹牙个只,但都唔易断水准一般~葱饼完全无葱,泡菜味无,烤肉都食到d 既,但个饼口感好差,似一pat 野甘,系完全唔好食二人set 包左既一口鸡,炸得唔系香脆个种,但仍算正常味道,沾隔离个汁加d 味都ok 既最后石头饭 d 饭唔香,我地等耐左先捞就会有d 饭焦,佢得肉同芽菜,如果多埋菠菜加左种味同色水会更加好总括系自己煮应该更好食。。。一d 都唔韩
上网揾就见到依间都有百几好评就谂住试下啦
我地先叫左一个二人set, 同埋一个葱饼先。唔够食再叫
水准一般~
总括系自己煮应该更好食。。。一d 都唔韩