2010-05-12
一间完全唔得嘅所谓巴西烧烤!!!! 经理 - 唔识变通。食物 - 有热炉啲嘢食都系冻嘅,巴西烧烤都系又少,仲有好多嘢食都好似放隔咗唔知几多日咁。环境 - 一入到去有阵味。价钱 - $118 + 10% 服务费;我觉得$48 都比多佢,10% 服务费? 算拉,比佢。我同妈咪仲有舅母一齐喺𠮶到大约20分钟。我与经理嘅对话:-我: 我想问点解啲食物一啲都唔热嘅?经理: 我地已经将个热炉开到最大,佢唔热我都冇办法。我: 咁我想问有咩办法我可以有热嘢食呀?经理: 唔好意思,我帮唔到你。我: 咁你啲食物唔热你叫我点食呀?经理: 唔好意思,真系冇办法。我: 经理我都系做饮食,我唔理你收几多钱,你都唔应该比啲冻嘅热盘比客食啰。热盘系热食家嘛系咪? 假如你同我讲你会帮我丁丁佢,我反而仲会开心啲。经理: 小姐既然你都系做饮食,你都好清楚丁反热个味道系唔同。我: 经理,我都知,但系你啲嘢食好似隔咗夜,丁唔丁都系咁家拉!经理: (冇声出)我: 咁我又想问你,如果你系我,我应该继续比钱食冻嘅热盘定系有其他选择?跟住系点,我相信大家都心中有数.....各人口味都唔同,有人觉得冇所谓,曾经系
经理 - 唔识变通。
环境 - 一入到去有阵味。
我同妈咪仲有舅母一齐喺𠮶到大约20分钟。
我与经理嘅对话:-
我: 我想问点解啲食物一啲都唔热嘅?
经理: 我地已经将个热炉开到最大,佢唔热我都冇办法。
我: 咁我想问有咩办法我可以有热嘢食呀?
经理: 唔好意思,我帮唔到你。
我: 咁你啲食物唔热你叫我点食呀?
经理: 唔好意思,真系冇办法。
经理: (冇声出)
跟住系点,我相信大家都心中有数.....
各人口味都唔同,有人觉得冇所谓,曾经系饮食业打滚嘅我虽然只系一个管理6间分店嘅行政人员,但系我真系睇唔过眼啰,因为我系受害者。