2011-12-29 17 浏览
27/12去7楼食泰菜, 6点到要等位,无问题.但是骑呢到爆,叫飞叫完1号,入完又叫1号,叫完2号,入完仲叫2号,个个食客都提门口带位阿婶.叫完飞,仲要等10分钟,有个小朋友约5岁,问阿妈,点解执野执咁耐,究竟执什么.仲不耐烦过大人.算啦,回看食物明炉鱼-看见人食以为好好食,点知.鱼黎到,用火热住,出烟以为食得,点知冻,等一阵,滚D食,水滚鱼唔热,奇怪到爆,把火移到鱼头,鱼尾又唔热.之后叫待应加火,他说够,过一阵火都熄埋,先至加两个火.仲叫我地唔够热早出声.(原来食客要确保食的食物要热,自己出声).煲下搞下无水,叫加水,又黎啦,待应话得一碗无得加,我叫待应找经理来,足足有5分钟以上,经理才到,唔知以为间铺几万尺,两步路之么,之前经理是经过几次,之后才理你.食鱼时,鱼是无鱼味和十分林,可能已经清蒸熟有一段时间才劲林和劲冰效果海南鸡饭-冰鲜鸡食得出无鸡味 ,饭有D生咸鱼炒介兰- 咸鱼咸到出汁,单食必出事虾片-一坐低已经有系枱面,原本以为送原来要俾钱,(不如把套餐放系枱面),要食我识叫,我又不是唔识字如果有人话好食,我打死都唔信

算啦,回看食物

海南鸡饭-冰鲜鸡食得出无鸡味 ,饭有D生

咸鱼炒介兰- 咸鱼咸到出汁,单食必出事

如果有人话好食,我打死都唔信

2011-12-27