2024-01-31 235 浏览
今次一定要写食评,因为差到唔写唔得,人生食到最贵最难食既羊腩煲,食到大家一直骂,筷子🥢都提唔起,一至举手转场。第一,一个羊腩煲可以收$600蚊,但系个煲羊系有酸既味,庆幸系无酸淑味,否则真的食到呕!我地成煲野,羊腩每人食一旧,就连菜都唔想再食,因为渌落去就系酸既。 呢个羊腩煲仲要无马蒂,无笋,里面净系箩白。感觉上变坏左既味道,唔想食到又疴又呕。其它菜同样差,碟炒蚬无茨汁,沙多到唔洗食落口,睇👀都睇到,呀姐听到我地话好多沙,马上拎走话取消,话D 菜唔掂出声“感觉上佢预左”,佢地马上换👍🏻。好可惜到碟炸大肠来到,我会说是炸硬肠,有图有真相!到个啫啫鸡煲,一吓啫声都无就上桌,鸡仲生生地。到碟蟮我会说是正常既,系小豆豉既白白净版。到个煲仔饭,冇饭蕉,同蒸饭一样!仲要成日有个呀叔系度讲野,又话呢样靓,果样正,又拎3枝啤酒🍻来,迫我地要,话我地有冰筒放,放心唔饮唔计钱。到埋单时好彩check单,我地冇饮果3支啤酒,但都计左钱,佢就马上拎走3枝啤酒话唔计,唔讲其实冇退过,单果度反影到! 为左大排档风味既朋友,奉劝三思,会食到大家好激气🤮其实都食过好多次,现况系差到一个点。
其实都食过好多次,现况系差到一个点。
2024-01-30