2023-04-22
今日黎到呢间烧烤店试下,之前行过几次以为系酒吧无食过,今次见到有其他客食先知系烧烤店。。。点知俾我撞岩有特式海鲜食已经够惊喜,点知味道更喜出望外,北寄贝二食真系出色,高汤煮肉够鲜味,裙边另外串起烧又够惹味。。。肉类又系另一惊喜,几款每一款嘅腌制或调味方式都唔一样,无千编一律嘅感觉,连鸡中翼同鸡全翼都唔同腌法,完全食得出诚意同心思羊架嘅火喉同生熟度岩岩好,正佢食物种类都几多,除左一般常见嘅款式外,仲有川式冷牛脷(冷盘),脆炸白虾仔呢啲佐酒小食又讲下环境先,有露天坐位,卫生环境唔算最好,但感觉反而好贴地,有些少大排档feel,但见唔会坐得好迫或好嘈吵,气氛其实唔错,佢地另外都有房间,唔钟意坐露天位,佢地都欢迎walk in客入坐,只要无人book都ok咁话老板同员工都好吹得,食得好开心,又有生啤饮,以呢个服务同食物质素黎讲价钱算唔贵,会多啲帮衬或介绍朋友
羊架嘅火喉同生熟度岩岩好,正