2018-08-29 100 浏览
今日喺铜锣湾shopping买咗对波鞋心情大好😁所以喺附近揾食🤭要食我最爱嘅日本菜🤩喺门口觉得呢一间店舖好有日本feel,而且佢门口仲特登写明系用日本产米!所以二话不说,直接入去!平时食寿司就真系多,丼饭就真系好少食!而且见到佢啲相都系铺满晒唔同嘅刺身,而且价钱又唔贵真系好吸引🤭如果饭唔够的话,仲可以免费添加🤩而且仲有Asia miles 赚Tim,有兴趣可以留意下!抵赞👍🏼一个set 包括有主菜丼饭+味憎汤+蟹籽三文鱼沙律+明太子蛋卷😍丼饭隔住个Mon 都知道份量十足!牡丹虾鲜甜爽口,吞拿鱼茸肥美,日本海胆鲜味十足,而且非常鲜甜,海胆味浓,韩国海胆成版上海胆鲜甜好味🤤而且菊米点缀衬托好靓!蟹子三文鱼沙律特别地用咗熟嘅三文鱼惹味十足
蟹子三文鱼沙律特别地用咗熟嘅三文鱼惹味十足