2024-01-12
💯真六钉阿拉斯加长脚蟹套餐系我嚟到呢一间虎啸日式蒸气海鲜刺身专门店嘅原因🥰呢个套餐有我觉得好吸引嘅阿拉斯加长脚蟹,长脚蟹嘅质素,简直系冇得弹,超级大只,仲要每一啖都有浓郁味道嘅蟹肉,就连其他嘢食都超级满意!💯草莓芝士蛋糕草莓芝士蛋糕真系一个好正嘅甜品。🍰当你一啖咬落去𠮶刻,个浓郁嘅芝士味道同埋清新嘅草莓味🍓就会喺你个口腔里面完美咁融合埋一齐。个芝士层滑溜溜嘅质感,加埋啖啖肉嘅草莓令我好开心🥰。佢嘅甜味恰到好处,唔会过于浓烈,亦唔会太轻微。个蛋糕底部嘅饼干质地松脆,加上啲芝士就好似喺口腔里面跳舞咁,太正喇!😋当啲草莓酸酸哋嘅味道撞出啲芝士嘅香浓,个组合真系冇得输😍。除咗味道好嘅,佢嘅外表都好吸引人,个颜色红红哋,好似初恋咁甜美👩❤️👨。一件草莓芝士蛋糕,真系令人谂起好多美好嘅记忆🌈。呢个甜品对我嚟讲,系一个治愈嘅存在,每次食完都会觉得心情好好🥳。无论你喺开心定唔开心嘅时候,嚟一块草莓芝士蛋糕,保证会令你嘅心情变得更靓啦😊!💯甲罗蒸乌冬满满嘅蟹肉加上乌冬上面,食到雪雪声😋💯西班牙新鲜蓝青口蓝青口平时都唔系成日食,估唔到都几鲜。💯原只韩国鲍鱼鲍鱼入口有啲辣辣地,因为厨师加咗啲芥末,慢慢咀嚼
满满嘅蟹肉加上乌冬上面,食到雪雪声😋
蓝青口平时都唔系成日食,估唔到都几鲜。
💯原只韩国鲍鱼
鲍鱼入口有啲辣辣地,因为厨师加咗啲芥末,慢慢咀嚼仲有啲甜甜嘅酱油味渗透出嚟。
刺身头盘有齐晒花龙虾刺身、象拔蚌、油甘鱼、北海道带子、银鳕鱼、酒渍赤虾、北寄贝,每一款都系上盛高质嘅刺身。