2022-07-18 78 浏览
出左消费卷,又有个藉约好友去刷餐劲嘅! ╮( ̄▽ ̄"")╭朋友拣咗喺呢度食厨师发板,仲好醒目地提早几日book咗位 😆😆我地拣左$1080 lunch set , 师傅好细心地问我哋有无食物系敏感或者唔食得既 回答之后就开展Total 15品既美食之旅 (^◇^)先上菜既系 好嫩滑茶碗蒸然后就系由淡到浓味咁上既刺身五点𫚕鱼少少烧香左表面,一样系有满满既鱼油!中拖罗鱼肉质地较实,大拖罗肉质肥厚绵密 油脂纹路好靓,入口即溶既感觉,朋友唔太好大拖觉得太肥美,唯有我帮帮手食埋佢啦!!😋寿司六点,特别要介绍喜知次寿司,喜知次肉质肥美柔软,经火炙后激发油脂香,配上小小葱花,非常美味😋😋😋另外一品煎带子,外层煎香脆口,中间微微熟非常嫩口,生熟程度同味道一样完美! 🥰总结系非常完美的Omakase,等紧下期消费卷,又再同朋友发掘更多美食!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

先上菜既系 好嫩滑茶碗蒸
然后就系由淡到浓味咁上既刺身五点