2014-07-28 1767 浏览
今天约了好友去APM行街, 朋友话发现APM旁边有间西餐好好食,又唔贵, 今晚一定要我去试一试间餐厅就系APM旁边,行过去只系2-3分钟就到, 位置方便上到去朋友BOOK左位既关系, 所以唔洗等位, 我朋友系呢间餐厅既熟客仔, 所以个女服务员一见到我个朋友就识叫"谢小姐,你好阿!", 我朋友有晒FACE ,  一日咁多客都记得人地姓咩, 值得赞一赞呢度环境比较细, 我们7点半上到黎都FULL , 但系佢安排D坐位好阔, 起马唔洗好似d大集团餐厅咁2个人坐到迫一迫, 起马比晒成张4 人桌我地晚餐由68去到158都有, 不过68个d系沙律餐, 意粉饭个d 70~80, 一d都唔贵, 我叫左个青口南瓜意大利饭,我个朋友叫左个西冷, 跟餐有埋头盘同汤, 我地简左凯撒沙律, 呢度沙律有个好处就系个d沙律汁会"no"埋, 唔似出面会汁另上, 几好食主菜, 我个朋友话佢个西冷几好, 一分钱一分货,158呢个价算唔差,起马无咩根位, 唔会好似食牛肉干咁,算靓, 我唔食牛肉所以无机会试一试, 我个饭都唔差, 饭软硬适中, 我唔中意食d意大利饭系"林"既, 硬硬地先好食架嘛最后有个自家制雪糕做甜品, 奶味

间餐厅就系APM旁边,行过去只系2-3分钟就到, 位置方便
 一日咁多客都记得人地姓咩, 值得赞一赞

最后有个自家制雪糕做甜品, 奶味比较重, 不过几好食!!
题外话/补充资料: 个四眼男服务员(我估系老板) 都几靓仔, 服务又好, 可惜我有男朋友 =.="
2014-07-27
  • 三文鱼凯撒沙律