2022-10-06
🥢 芝麻虾多士💭共4件长条型既厚多士,虾肉份量适中尚算弹牙,但细孖👷🏻♀️觉得落左少少面粉💭芝麻就好慷慨渗得几多,每一个立体面都有,几香💭如果油整干少少会更好👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌑🌑🥢香茅牛肉米纸卷💭份量比较少,一条卷好既米纸卷切成两半变4条💭内有生菜🥬红萝卜丝同牛柳粒💭几light同fresh 👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌑🥢堤岸炒米粉💭有葱、韮菜、扎肉加埋米粉一齐炒💭豉油味极之重,冇技巧可言,而且米粉只系平时茶记食到个D,厨师应该冇将米粉过冷河,所以食落一Pat野🥲👭🏻孖妹评分:🌕🌑🌑🌑🌑🥢蒜蓉包💭有五大块,每块都搽满蒜蓉酱,脆卜卜几好味👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌑🥢烤三文鱼柳檬粉💭全餐饭最满意既一道菜式,三文鱼柳有两大旧,两旧都系厚肉💭厨师👩🏻🍳煎到鱼皮好香脆口,三文鱼冇腥,油脂丰富几正💭檬粉份量十足,大大碗如果净系叫呢碗粉都够饱😆👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌖🥢越式香葱烧鸡💭价钱相对昂贵🥹因为大约得半只鸡,好在餐厅都比左啖啖肉位置例如鸡髀鸡胸🐓💭肉质算嫩滑,鸡胸位置会比较扎实D😅💭类似油鸡腌法,咸咸地,加埋洋葱韮菜一齐食味道会更好⭕️👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌑🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹✍🏻
💭芝麻就好慷慨渗得几多,每一个立体面都有,几香
💭如果油整干少少会更好
👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌑🌑
🥢香茅牛肉米纸卷
💭份量比较少,一条卷好既米纸卷切成两半变4条
💭内有生菜🥬红萝卜丝同牛柳粒
💭几light同fresh
🥢堤岸炒米粉
💭有葱、韮菜、扎肉加埋米粉一齐炒
👭🏻孖妹评分:🌕🌑🌑🌑🌑
🥢蒜蓉包
💭有五大块,每块都搽满蒜蓉酱,脆卜卜几好味
🥢烤三文鱼柳檬粉
💭全餐饭最满意既一道菜式,三文鱼柳有两大旧,两旧都系厚肉
💭厨师👩🏻🍳煎到鱼皮好香脆口,三文鱼冇腥,油脂丰富几正
💭檬粉份量十足,大大碗如果净系叫呢碗粉都够饱😆
👭🏻孖妹评分:🌕🌕🌕🌕🌖
🥢越式香葱烧鸡
💭肉质算嫩滑,鸡胸位置会比较扎实D😅
💭类似油鸡腌法,咸咸地,加埋洋葱韮菜一齐食味道会更好⭕️
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✍🏻总评: